Bútorok szakszerű szét-, és összeszerelése

Vállaljuk régebbi illetve újabb bútorok szakszerű összerakását , szétszerelését. Több éves tapasztalatunkat felhasználva, melyet évek alatt szereztünk mindenfajta kihívást megtanultunk kezelni, legyen az lapra szerelt (Ikeás) bútor, vagy hagyományos összetételű. Munkatársaink garantáltan megkönnyítik a dolgát az efféle tárgyak gyors és szakszerű használatra vételének érdekében!

Bútorok szakszerű szét-, és összeszerelése
Belső pakolás és egyéb pakolási feladatok

Belső pakolás és egyéb pakolási feladatok

Szeretne otthonában, esetleg irodájában tárgyai átrendezésben segítséget? Ez esetben rendelkezésükre állunk, ha felújítás, átrendezés vagy bármely okból mozgatná bútorait. Rakódóink a pakolási feladatokhoz szükséges tapasztalattal és szerszámokkal állnak rendelkezésükre!

Nehéz tárgyak szállítása (Pianínó, boltpult stb.)

Nagyobb és nehezebb tárgyak elszállításában is szívesen rendelkezésükre állunk, levéve az Önök válláról az ezzel járó gondokat. Nyugodt szívvel bízhat a szállítandó termék gondos, sérülésmentes célba érésében. Rendelkezünk a megfelelő tudással illetve szerszámokkal a különösen nehéz, speciális szállításokban, köztük a pianínó szállításban is!

Nehéz tárgyak szállítása (Pianínó, boltpult stb.)
Házhozszállítás az üzletekből

Házhozszállítás az üzletekből

Abban az esetben ha otthonába bútort, vagy műszaki cikket vásárolna, mi az Ön rendelkezésére állunk az árú hazaszállításában illetve beszerelésében. Legyen a kívánt termék műszaki cikk (mosógép , hűtő, TV stb.) vagy lapra szerelt bútor cégünk kedvező áron házhoz, irodájába szállítja. Forduljon hozzánk bizalommal, és erre sem lesz gondja!

Lomtalanítás, hagyatékszállítás

Háza körül felszaporodott a sok feleslegessé vált régi bútor, műszaki cikk, stb.? Esetleg megöröklött ingatlanját kellene teljesen kipakolni? Keressen minket, és gondoskodunk a többé nem kívánatos ingóságok elszállításában, az ilyen feladatokban gyors- és tapasztalt kollégáink segítségével.

Fehér Norbert költöztetés és szállítás Szegeden, Makón és Hódmezővásárhelyen egyaránt!
Kérje INGYENES egyedi árajánlatunkat elérhetőségeinken még ma!

+3620/565-5744
info@feherkoltoztetes.hu